TOIMITUSEHDOT

Toimitustavat ja -kulut

Toimitus on ilmainen kaikille yli 250€ ostoksille. Toimitustapana käytämme Matkahuollon terminaalitoimitusta ja jakopakettia. Jakopaketti toimitetaan haluamaanne toimitusosoitteeseen. Erityistapauksissa pidätämme oikeuden toimitustavan muutokseen. Tästä ilmoitamme aina asiakkaalle. Toimituskulut alle 250€ ostoksille määräytyvät lähetyksen toimitustavan mukaan:

  Toimitustapa
  Määräasema
  Toim.aika Hinta € Saapumisilmoitus
   Matkahuolto Bussipaketti Lähin Matkahuolto
   1-2vrk  12,90€  Tekstiviesti
   Matkahuolto Jakopaketti
  Haluamaanne 
  toimitusosoitteeseen
   2-3vrk  15,90€  Soitto/Tekstiviesti
  Myös nouto suoraan varastoltamme Mikkelistä on mahdollinen. Noudosta ja mahdollisista erityistoimituksista pyydämme olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 045 - 8417744 tai sähköpostitse info@finwake.fi 


  Toimitusaika


  Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää.
  Jos tuote on loppu omasta varastostamme, niin arvioitu toimitusaika on seitsemän (7) arkipäivää.
  Jos tilaus tulee klo 10:00 mennessä, niin yleensä se annetaan kuljetettavaksi jo saman päivän aikana.


  Palautukset ja vaihto

  Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
  Palautuksissa sopimuskumppanimme on Matkahuolto. Palautuksen voi tehdä mistä tahansa Matkahuollon terminaalista, asiamiespisteeltä tai lähikauppojen Lähellä -paketti pisteestä käyttämällä palautustunnustamme 9518619. Sovi palautuksesta tai vaihdosta kuitenkin aina etukäteen asiakaspalvelumme kanssa puhelimitse 045 - 8417744 tai sähköpostitse info@finwake.fi, niin saat nopeimman mahdollisen käsittelyn palautuksellesi.
  Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitetaan sen todelliset lähetys- sekä palautuskustannukset, ellei järjestelystä ole sovittu asiakaspalvelumme kanssa erikseen.


  Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijoiden läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus/reklamaatio kuljetuksesta vastanneelle toimijalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta, info@vesiurheilu.fi tai puhelimitse numeroon 045 - 8417744.


  1. Rekisteröityminen
  1.1. Tilauksen tekemiseen suosittelemme rekisteröitymistä. Rekisteröinnin yhteydessä käyttäjän tulee:
  a) Rekisteröityä Finwake Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
  b) Antaa suostumuksensa, että Finwake Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Finwake Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
  1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

  2. Rekisteriseloste

  LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE


  Rekisterinpitäjä:
  Finwake Oy

  Rekisterin nimi: Finwake Oy asiakasrekisteri
  Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteiden hoitaminen
  Rekisterin sisältämät tiedot:
  Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
  Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
  Kysymykset rekisteriasioista: info@finwake.fi

  Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.