JETHWEAR MATERIAALIT


Tarjolla kaikissa JW Series malliston takeissa, housuissa ja haalareissa. Powtec kangas tarjoaa suojaa lunta, sadetta ja tuulta vastaan, kuitenkin keskittyen sisäpuolen materiaalin mukavuuteen. Kangas on käsitelty kestämään jatkuvaa kosteutta ja se on yhdistetty tekniseen vedenkestävään sekä uloshengittävään kuoreen. Tämä yhdistelmä mahdollistaa paremman hengittävyyden tarjoamalla samalla korkean pinnan kestävyyden säänvaihteluita vastaan.
Vedenkestävyys ja hengittävyys 10 000mm/10 000g.Tarjolla kaikissa Jethwearin Black malliston sekä Team malliston takeissa, housuissa sekä haalareissa. Powtec ultra kangas tarjoaa suojaa lunta, sadetta ja tuulta vastaan keskittyen sisäpuolen mukavuuteen. Kangas on käsitelty kestämään jatkuvaa kosteutta ja se on yhdistetty tekniseen vedenkestävään sekä uloshengittävään kuoreen. Tämä yhdistelmä mahdollistaa paremman hengittävyyden tarjoamalla samalla korkean pinnan kestävyyden säänvaihteluita vastaan.
Vedenkestävyys ja hengittävyys 20 000mm/20 000g.


Fusion on L-1 kangas tasaisesti kudotusta teknisestä polyesterista. Kangas tarjoaa kosteuden siirtämistä, lämpöä, mukavuutta ja joustavuutta. Vaatteen tulee olla napakasti kiinni ihossa, jotta se toimii optimaalisesti. 


 
Powtec DRY teknologia on tarjolla kaikissa Jethwearin kengissä. Lämmin vuoraus yhdistettynä vedenpitävään kalvoon takaavat että jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina koko päivän. Luja pintamateriaali kestää kaikki sään vaihtelut koko kauden ajan.Powtec insulation teknologia siirtää lämpöenergiaa kylmän ulkoilman sekä ruumiin lämpötilan välillä. Kangas on luotu tuomaan maksimoitua lämpöä käyttäjälleen minimaalisessa tilavuudessa.


 POWTEC LIGHT


Tarjolla Jethwearin Cruiser mallistossa.
Powtec light on kerrastoissa / väliasuissa käytettävä tekninen kangas, joka yhdistettynä vuoraukseen sekä päätekstiiliin tarjoaa äärimmäisen välikerroksen lämmön kylminä päivinä. Kangas on luotu tuomaan maksimoitua lämpöä käyttäjälleen minimaalisessa tilavuudessa.