Jouko Mettiäinen


Nimi:
Jouko Mettiäinen  / IG  @joukomettiainen 
Ikä: 34v
Milloin aloitit kelkkailun: Kelekkahommat on alkanu vuonna -92, ajeltiin lähinnä pellolle tehtyä rataa ympäri päivästä toiseen. 😀
Mieluisin ajotyyli: Olen enempi sellainen allround-tyylinen kelkkailija. Isot hypyt sekä vauhdikas tekninen ajaminen ovat eniten omaan makuun. 
Paikkakunta: Kairala / Rovaniemi

Mikä kelkkailussa on parasta?
Parasta on päässä kokemaan ja näkemään siistejä paikkoja sekä tietenkin haastamaan itseään erilaisissa haastavissa ajopaikoissa. Unohtamatta tietenkään kelkkakavereita mikä on parasta maustetta koko harrastukselle.

Mikä on hienoin/paras paikka kelkkailla?
Kanada on yksi parhaista paikoista missä oon ajanu mutta kyllä Suomesta ja Ruotsista löytyy todella hienoja sekä kokemisenarvoisia ajopaikkoja! Paras paikka on se, missä on PALJON lunta :)


Mitä ominaisuuksia ajovarusteissa sinusta pitää olla?
Ajovarusteiden pitää toimia kelissä kun kelissä, koska monesti, kun on parhaat lumiolosuhteet, niin silloin ei ole yleensä paista aurinko. On huomioitava että päivän aikana voi sataa lunta sekä pakkasvaihtelut voivat olla aika kovat, joten näissä keleissä varusteilta odottaa eniten.

Miksi tykkäät Jethwearin varusteista?
Olen ajanut Jethwearin varusteilla jo vuosia ja olen tykännyt paljon. Erityisesti vaatteiden leikkaukset ja istuvuus sekä llisäksi tuulen- ja vedenpitävyys ovat niitä asioita miksi tykkään Jethwearin varusteista. Taskujen määrästä myös iso plussa, koska niitä on paljon ja sijoiteltu fiksusti.

Valitse yksi Jethwearin varuste mitä käytät ja kerro lyhyesti parhaat
puolet: 
Itse ajan aina  talven puuterikelit JWR freedom haalarilla, koska haalarin istuvuus on luokkansa paras. Monien merkkien hihapituus muodostuu ongelmaksi käytettäessä suojavarusteita, kuten rintapanssari. Freedom haalarissa muun muassa näkyy vuosien suunnittelun tulos ja haalari toimii todella hyvin meidän haastavissa olosuhteissa.
Tähän vielä sellainen protipsi eli käytän Freedom haalarin alla pelkästään JWR Full Suit aluskerrastoa ja sen lisäksi minulla on aina jethwearin varikkotakki päällä siirtymillä. Näin ollen siirtymillä pysyy hyvin lämpimänä ja kun pääsee oikeille ajopaikoille on juurikin sopiva vaatetus eikä tule liian kuuma. Päivän päätteeksi taas mukava pukea varikkotakki päälle ja ajella lämpimästi takaisin..suosittelen! 👍👌

Terveiset lajia aloittaville: 
Panostakaa ajovarusteisiin! Yleensäkin harrastus maistuu paremmalle kun on varusteet kunnossa. 😎 Toivotaan kunnon puuterikelejä kaikille ✌

Jätä kommenttisi

Nimi .
.
Viesti .

Viestisi tarkistetaan ennen sen julkaisua