Jari Matti Kangas

Nimi: Jari Matti Kangas  / IG  @yardsinmasa

Ikä: 30

Milloin aloitit kelkkailun: Aina ollut kelkka mutta kelkkailu tosissaan vienyt mukanaan 2016

Mieluisin ajotyyli: Umpihangessa kelkkailu

Paikkakunta: Rovaniemi

Mikä kelkkailussa on parasta? Kun pääsen keskelle ei mitään ja edessä on vain umpihanget niin unohdan arjen ja nautin täysillä juuri niistä hetkistä mitä kelkkailu antaa yhdessä kavereiden kanssa.

Mikä on hienoin/paras paikka kelkkailla? Ei ole yhtä ainoaa parasta paikkaa vaan kaikki missä on lunta paljon ja jyrkkiä rinteitä! Jos pakko yksi nimetä niin Whistler ;)

Mitä ominaisuuksia ajovarusteissa sinusta pitää olla? Ajovarusteiden istuvuus on kaiken a ja o vaikka laittaisit useammanki kerraston päälle Ja tietenkin perusasiat pitää olla kunnossa eli veden pitävyys ja hengittävyys.

Miksi tykkäät Jethwearin varusteista? Ensimmäisen kerran kun varusteet päälle laitoin niin tiesin, että nyt löyty oikeat kamat: varusteiden istuvuus, vaatteiden leikkaukset ja pienet yksityiskohdat tekevät niistä mahtavat + ne vielä näyttävätkin hyvältä😊

Valitse yksi Jethwearin varuste mitä käytät ja kerro lyhyesti parhaat puolet: The Burn takki ja Pemby Bib housut, niinku yläpuolella sanoin istuvuus ja leikkaukset on timanttia! 💎

Terveiset lajia aloittaville: Panostakaa ajovarusteihin!! Se että pysyt lämpimämä ja kuivana koko päivän on tärkeimpiä asioita onnistuneeseen reissuun! 

Jätä kommenttisi

Nimi .
.
Viesti .

Viestisi tarkistetaan ennen sen julkaisua