Jani Kurtti

Nimi: Jani Kurtti  / IG  @janzkak

Ikä: 27

Milloin aloitit kelkkailun: Aloitin kelkkailun 6-vuotiaana, kun sain ekan kelkan. 2012 ostin ensimäisen oman ja 2015 aloitin umpisen kelkkailut ekalla vuorikelkalla.

Mieluisin ajotyyli: Umpisen kelkkailu, johon sisältyy paljo teknistä kikkailua ja kovavauhtista pujottelua metässä.

Paikkakunta: Ruka, Kuusamo

Mikä kelkkailussa on parasta? Vapaus, koskematon puuterilumi ja jyrkät pitkät kuusikkorinteet. Se on mahtavan tunne, kun haastaa itteä entistä pahemmissa paikoissa ja onnistuu siinä. Kelkkailussa on tullu myös mahoton uusia kavereita ja se on mukava ajaa porukalla!

Mikä on hienoin/paras paikka kelkkailla? Paras paikka varmasti olisi Brittiläinen Kolumbia. Ehkä joskus vielä 😄 Tällä puolella rapakkoa parhaimmat tekniset paikat löytyy ihan "takapihalta" ja Rikgränsseni on paras paikka kyllä ajella keväällä. Kaikki ajopaikat on hyviä, jossa on jyrkkiä rinteitä ja mahoton lunta!

Mitä ominaisuuksia ajovarusteissa sinusta pitää olla? Ajovarusteissa tärkeimmät ominaisuudet ovat vedenpitävyys, hengittävyys ja istuvuus. Ukko pitää pysyä kuivana koko päivän, ettei pääse kylmä yllättään missään vaiheessa.

Miksi tykkäät Jethwearin varusteista? Ekana tykästyin Jethwearin vaatteiden näyttävään ulkonäköön ja muotoiluun. Ne myös istuu hyvin päälle ja pitää kuskin kuivana koko päivän.

Valitse yksi Jethwearin varuste mitä käytät ja kerro lyhyesti parhaat puolet: Jethwear Freedom Haalari. Se sopii kevään plussakeleistä aina -30 pakkasiinki. Alle laitan pelkästää Jethwearin alukerraston ja suojat jos pakkasta on alle -30. Haalarissa on kans arkoisssa paikoissa fleeceä, kuten takapuolessa ja polvissa. Pysyy nekin lämpimänä.👌

Terveiset lajia aloittaville: Alkuun pääsee halvallakin kelkalla, mutta ajovarusteisiin kannattaa heti satsata! 😎

Jätä kommenttisi

Nimi .
.
Viesti .

Viestisi tarkistetaan ennen sen julkaisua