Jessica Koivisto


Nimi:
Jessica Koivisto  / IG  @jessiakoo
Ikä: 25v
Milloin aloitit kelkkailun: ”Virallisesti” aloitin kaudella 2016-17. Ennen tuota olen ajanut todella vähän ja silloinkin oikeastaan vain reitillä. 
Mieluisin ajotyyli: Freeride
Paikkakunta: Oulu


Mikä kelkkailussa on parasta?
Parasta on se vapautunut fiilis kun pääsee ajamaan. Kaikki ylimääräiset, stressaavat ajatukset katoaa ja voi vain keskittyä kypärän sisällä nauttimaan siitä mitä tekee just sillä hetkellä. Se on tapa nollata pää. Lisäksi parasta siinä on jatkuva kehittyminen, ihan huippua ylittää omia rajoja ja huomata myös konkreettisia muutoksia omassa ajamisessa.


Mikä on hienoin/paras paikka kelkkailla?
Jos hienointa miettii niin mun mielestä Riksgränsen (Ruotsi) kesäkuussa. Ihan mahtava fiilis ajaa kahdelta yöllä auringon paistaessa. 

Ajollisesti parhaita paikkoja on varmasti paljon, mutta mulle riittää, että on korkeita rinteitä joissa paljon lunta ja sopivassa suhteessa puita tämänhetkiseen ajotaitoon nähden. 


Mitä ominaisuuksia ajovarusteissa sinusta pitää olla?
Kestävyys ja vedenpitävyys on mulle tärkeitä. Esimerkiksi metsässä rymytessä saattaa tulla lähikontaktia mm. puiden kanssa, jolloin kankaan kestoa vaaditaan, jos kangas ei kestä niin vaatteet pääsee kastumaan ja tulee kylmä. Jos kangas pitää hyvin kosteutta, pysyy myös hyvin lämpimänä. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin ajaa päivän lopuksi märissä kamppeissa viimeinen siirtymä pois ajopaikoilta.


Miksi tykkäät Jethwearin varusteista?
Jethwearin varusteissa on mielestäni hyvä laatu ja selkeä design. Esimerkiksi pukujen suunnittelusta huomaa hyvin, että on oikeasti mietitty miten naisten ja miesten tarpeet eroavat toisistaan, kuten myös malli. Olen ajanut Jethwearin varusteilla nyt kolme talvea, enkä ole ollut kuin tyytyväinen. 


Valitse yksi Jethwearin varuste mitä käytät ja kerro lyhyesti parhaat puolet:
Haluan nostaa esille niinkin pieneltä ja merkityksettömältä tuntuvan ”varusteen” kuin sukat. Inhoan sitä että varpaita palelee ja kun käyttää normaaleja villasukkia, mulle tulee kengät jalassa niiden kanssa usein ahdistava tunne. Jethwearin sukat on todella lämpimät ja sopivan paksut, eikä muuten ahdista jalkojakaan. 


Terveiset lajia aloittaville:
Paljon ajoa, hyviä hermoja ja itseluottamusta. Ne isoimmat ja pelottavimmatkin rinteet on noustavissa kunhan muistaa luottaa omaan ajamiseen. 💪🏻

Jätä kommenttisi

Nimi .
.
Viesti .

Viestisi tarkistetaan ennen sen julkaisua